Безплатна доставка при поръчка над 100лв.
  • 0

Нямате артикули в количката.

Официално представяне на Проект „По-добро Аз“

На специално събитие в края на юни представихме проект “По-добро Аз” – цялостна програма за твоята промяна.

Събитието бе няколкочасово арт пътешествие към по-добрата версия на всяка жена. Популярни влогъри, инфлуенсъри и редактори на лайфстайл медии рисуваха под насоките на професионален художник в галерия DaliVino. 

Сред гостите бяха – Рени от Suzie&Reni, Rosemarie, Йоанна Петрова, Елена – 50% от Шоуто на Блондинките по Radio Fresh, Мели (@melie_bh), Надя Костова, главен редактор на сп. Diva, Соня Янкова (@sonya_yan), известна с участието си в Hell’s Kitchen, Антоанет Попова-Янг, гримьорът и ютюбър Меди Христова и много други прекрасни дами, популярни в социалните мрежи и публичното пространство.

Много от гостите споделиха, че след събитието се чувстват заредени и вдъхновени. Именно това беше и целта ни. Искахме да подарим на дамите, които ни уважиха моменти на разтоварване, подобни на онези, които усещаме когато нанесем ароматен скраб под душа, когато сме на тренировка в залата или пък си направим процедура или маска вкъщи. 

Именно грижата за себе си е в основата на създаването на нашия нов Проект “По-добро Аз” – цялостна програма за твоята промяна. Тя комбинира ефективните антицелулитни комплекси на Letique с тренировки 3 пъти седмично от комфорта на дома, рецепти и насоки за балансирано хранене, и не на последно място – мотивация да продължаваме напред.

Програмата включва:

– 36 видео тренировки, разработени от професионалния фитнес инструктор Ангелина Тодорова;

– Моделиращ гел и скраб за тяло на Letique

– Електронна книга с 33 вкусни, здравословни и лесни рецепти от Ангелина;

– Удобен фитнес планер за разпределяне на тренировките, рецептите и съветите спрямо индивидуалните  възможности и свободно време на всекиго;

– Достъп до тайна Facebook група за мотивация, подкрепа и полезни съвети;

– Ексклузивни отстъпки за избрани продукти на Letiquе за всички, участващи в програмата.

И защото всяка жена е различна и всички имаме различни цели, програмата се предлага в няколко различни варианта, достъпни тук.

По време на събитието, Ангелина Тодорова, професионалният фитнес инструктор, с когото създадохме програмата благодари на Letique за възможността и сподели каква е мотивацията ѝ да създаде тренировъчната програма – “да направим общество, в което да си помагаме”.

Ето я и картината, която всяка дама пресъздаде по свой начин по време на събитието.

Защо избрахме именно нея – освен цветовете на Letique в нея, тя символизира факта, че сами поставяме щрихи върху себе си. Сами рисуваме самочувствието си и изграждаме нюансите на навиците си. Всичко е в главата ни и от нас зависи дали ще вървим към по-доброто си Аз, ще си останем същите или ще се променим в негативна посока.

По време на рисуването, гостите се насладиха и на тематичен кетъринг, вдъхновен от книгата към Проект “По-добро Аз” и приготвен от партньорите ни от BitterSweet. Той бе изцяло здравословен, с едно голямо изключение – апетитният къпкейк. Ако се питате защо го включихме – защото вярваме в баланса. Няма нищо лошо в това от време на време да си позволяваме по нещо сладко, някоя пица, бургер или друго любимо хапване или питие.

Letique Bulgaria
09.07.2022
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
[ssba-buttons]