Безплатна доставка при поръчка над 100лв.
  • 0

Нямате артикули в количката.

Коя е Ангелина Тодорова? Фитнес инструкторът с мисия

Angelina Todorova

Млада, красива, динамична, фина, положителна. Ангелина те зарязява мигновено с усмивката си. Макар успешна на няколко полета в живота, тя не се приема твърде насериозно. Винаги готова да помогне на всяко момиче, което е решило да се погрижи за себе си – физически и психически. Научи повече за Ангелина Тодорова – слънчевото момиче, което създаде тренировъчна програма за жени Проект “По-добро Аз” съвместно с Letique.bg.

В: Представи се с няколко думи – от къде си, с какво се занимаваш, какво би искала да знаят хората за теб.
О: Родена съм в София и живея тук. Харесвам града си и това, което ми предлага като опции за начин на живот. Персонален треньор съм във фитнес зали, а отделно предлагам и онлайн коучинг чрез приложение, което ми позволява да работя с хора навсякъде по света, в домашни и фитнес условия.

В: Откога си действащ фитнес инструктор?
О: Официално от една година, защото вложих доста време, реурси и усилия, за да бъда сигурна, че съм достатъчно добра в професията си и мога да предам 100% от знанията си на моите клиенти. За мен е много важно те да бъдат доволни и щастливи от процеса на работа и най-вече резултатите, които постигаме заедно, затова и беше важно да мога да предложа най-доброто от себе си.

Angelina-Todorova-fitnes-instruktor

В: Как реши да се занимаваш с това?
О: Преди около 10 години имах много нездравословна връзка с храната и тялото си като цяло. В следствие на това имах и здравословни проблеми и осъзнах,че тялото ни е дом , за който трябва да се грижим. Така започнах лека полека да полагам повече грижи за него и видях,че то ми се отплаща – най-вече като съм здрава и се чувствам комфортно в кожата си.

В: Какво те кара да ставаш от леглото сутрин?
О: Идеята и целта да бъда по-добра версия на себе си от предния ден, седмица, месец и т.н. Всеки ден се старая да давам всичко от себе си, за да мога един ден да се обърна и да няма за какво да съжалявам. Обичам да започвам деня си с чаша кафе и цели, които да постигна, за да бъда крачка по-близо до мечтите си.

В: За теб спортът е…
О: Начин на живот, буквално. Не тренирам просто за физически цели, това беше само в началото. След това спортът се превръща в нещо много повече и не визирам само фитнес, а всеки спорт. Той ни учи на дисциплина, създаваме си рутина, чувството след тренировка е незаменимо. Смятам, че водим много забързан начин на живот, поемаме професионални и лични ангажименти и отговорности и даваме много от себе си, за да успеем. Но за мен е важно всеки ден да се награждавам с 1 час време за мен – в залата, където се отпускам и грижа за мен психически и физически. Всеки заслужава този 1 час на ден!

Angelina-Todorova-fitnes-instruktor

В: Какви обикновено са клиентите ти?
О: Моите клиентки са предимно млади дами. Всички са с пълен график и забързано ежедневие. Възхищавам се, че намират 45 минути – 1 час на ден, за да се погрижат за себе си. На това ги уча и аз самата – да обичат себе си и да си отделят нужното и заслужено “време за мен”.

В: Какво най-често искат да променят в себе си жените, които се обръщат към теб за персонални тренировки?
О: Започват с идеята да променят физиката си, разбира се. Но след месец-два сами забелязват, че се чувстват по-уверени, с повече самочувствие и по-добре психически. Физическата част е важна, но синхронът с вътрешния ни свят е още по-важен.

В: Какво те накара да създадеш Проект “По-добро Аз” съвместно с Letique?
O: Идеята да бъдем общество, приятелки, които си помагат и преминават заедно през този прекрасен процес. “По-добро АЗ” – това не е просто програма, която да изпълним за 3 месеца. Идеята е на проекта е да променим живота си към по-здравословен и балансиран, за да се чувстваме добре. Да обичаме себе си на първо място. Също така, с Letique се сработихме прекрасно, защото според нас всяко тяло е красиво и не се водим по определен стереотип за красота. За нас е важно дамите да се чувстват добре и да се впуснат с желание в това приключение.

 

Letique Bulgaria
27.05.2022
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
[ssba-buttons]