Безплатна доставка при поръчка над 100лв.
 • 0

Нямате артикули в количката.

Проект “По-добро Аз”: Често задавани въпроси

 

 1. Какви резултати мога да очаквам след програмата?

Ако стриктно изпълняваш тренировките, съветите, насоките и редовно използваш продуктите от комплектите, можеш да очакваш:

 • Сваляне на няколко излишни килограма;
 • По-гладка кожа с по-стегнат вид и с по-малко видим целулит;
 • Да изградиш здравословни навици като тренировки няколко пъти седмично, ежедневна физическа активност, балансиран начин на хранене, прием на достатъчно вода, редовна грижа за кожата и тялото ти. 

  2.  Каква е разликата между различните версии на програмата?

  Основната разлика е във вида и действието на антицелулитните продукти Letique. Прочети описанието на всяка от версиите на програмата, за да избереш най-подходящата за теб. 

  3. Колко пъти седмично трябва да тренирам, ако се включа в Проект “По-добро Аз”?

  Тренировките са три пъти седмично в рамките на 3 месеца – общо 36 тренировки.

  4. Колко време продължава една тренировка?

  Продължителността на тренировките е различна, но варира между 30 минути и 1 час, като постепенно продължителността и силата на натоварване се увеличава, за да могат и резултатите ти да стават все по-видими 

  5. В кои дни от седмицата са тренировките в програмата?

Сама определяш в кои дни от седмицата да разпределиш тренировките си, благодарение на фитнес планера, включен в комплекта. Съветваме те да не бъдат в поредни дни и да си оставяш по ден почивка между тренировките.

 1. Подходящи ли са тренировките за начинаещи?

  Тренировките са подходящи за начинаещи. Ако някое упражнение ти се стори сложно или трудно за изпълнение, не се отказвай. Отначало се стреми да го изпълниш правилно, дори това да намали броя повторения. 
 2. Нужно ли ми е оборудване, за да изпълнявам упражненията от програмата?

  Можеш да изпълняваш тренировките и без оборудване, но за максимален комфорт и най-добри резултати, ти препоръчваме да си осигуриш постелка (тип yoga mat), 2 гирички (могат да бъдат с тегло 1-2  до 3 кг), ластици за тренировки. 
 3. Имам травма, мога ли да изпълнявам тренировките от програмата?

  Задължително се консултирай с лекар, преди да предприемеш каквото и да е физическо натоварване. Ако имаш нужда от повече информация за вида и интензитета на упражненията, свържи се с нас на office@letique.bg. 
 4. Мога ли да комбинирам програмата с други тренировки/физическа активност?

Да, разбира се. Съветваме те обаче да не се пренатоварваш. Оставяй си минимум 1 ден без тренировки седмично и по възможност редувай мускулните групи, които тренираш.

 1. Не ям месо, подходящи ли са за мен рецептите в електронната книга?

  Немалка част от рецептите не включват месо, а в тези, в които е включено можеш да го замениш с вегетариански продукти по избор. 
 2. Не консумирам животински продукти, има ли рецепти, подходящи за мен в електронната книга?

  Да, фигурират и веган рецепти в електронната книга, но има и такива, които можеш да адаптираш с имитиращи месо продукти от растителен произход.

 3. Бременна съм, мога ли да изпълнявам програмата?

  Програмата не е подходяща за бременни. 
 4. Кърмя, мога ли да изпълнявам програмата?

  Можеш да изпълняваш упражненията, стига да имаш позволението на лекар, но антицелулитните продукти на Letique,  включени в комплектите не са подходящи за употреба по време на кърмене. Те влияят на кръвообращението и са противопоказни. 
 5. Колко време след раждане мога да започна програмата?

  Задължително се консултирай с лекар по този въпрос. Имай предвид и отговора на въпрос 13, в случай че кърмиш.

 6.  Как ще получа достъп до програмата?

  След като приемеш пратката си от Letique, в кутията с продуктите ще откриеш указания и адрес на тренировъчната програма, Facebook групата за подкрепа и електронната книга.